top of page

Huisregels

Breng uw hond niet met een volle maag naar het salon. Laat hem ook eerst even uit zodat hij zijn behoeften niet moet ophouden als hij op de tafel staat. Maak het afscheid niet te lang zodat uw hond zich niet onzeker gaat voelen.

De meeste honden zijn rustiger zonder hun baasje en het is belangrijk dat ik zelf ook een band kan opbouwen met uw hond.  Daarom is het wenselijk dat u uw hond brengt en nadien terug komt ophalen.  Wil u liever bij uw hond blijven tijdens de verzorging, dan kan dat natuurlijk ook.

Medische aandoeningen dienen steeds gemeld te worden, zodat ik rekening kan houden met de zorgen die daarmee gepaard gaan.​

Loopse teven of honden met vlooien brengt u best niet naar de salon. Indien er toch vlooien gevonden worden, wordt de hond gewassen met vlooienshampoo. Hiervoor wordt een extra van 10 euro gerekend.
Nabehandeling is noodzakelijk!

Afspraken moeten minimum 24u op voorhand geannuleerd worden.  Indien men niet komt opdagen of bij laattijdige annulatie wordt er 50% van het bedrag aangerekend.  Breng uw hond ook altijd op tijd naar het trimsalon, zodat ik de benodigde tijd heb om uw hond netjes af te werken.

Enkel contante betaling.

Nog vragen? Contacteer mij.

bottom of page